Om mig

Mitt namn är Klara, jag är en 20 år gammal fotograf och bor i Göteborgsområdet. Jag började fota år 2007 med en liten Samsung digitalkamera. Jag tyckte det var otroligt att man kunde uttrycka sig så mycket i en bild. Senare skaffade en kompis systemkamera och efter att jag hade provat den så visste jag precis vad jag ville göra. När jag fyllde 15 fick jag min första systemkamera, en Nikon D60, och jag började fota mer seriöst. Jag byggde på den med objektiv av olika slag och köpte mer och mer fotoutrustning, och skaffade senare en Nikon D7000. År 2009 startade jag en fotoblogg, som jag än har kvar här, där jag lägger ut många av mina bilder och skriver fototips.
Förutom fotografering är jag väldigt intresserad av teater (har gått det estetiska programmet teater på gymnasiet), film, design, inredning, dans, styling (smink, hår & kläder) och att teckna. Så det kommer upp en del teckningar på bloggen också!

Jag älskar livet, jag älskar att skratta och jag vet att om man vill något här i livet så måste man ta tag i det, inget serveras åt dig ;)

Klara

Kommentarer inaktiverade.